Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość to

Miłość to
Twoje spojrzenie kiedy po przebudzeniu na mnie patrzysz
Miłość to
To jak jesteś dla mnie ważna i ile dla mnie znaczysz
Miłość to
Każdy dotyk twych palców na mojej twarzy
Miłość to
Nasza wspólna przyszłość czyli to o czym każde z nas marzy
Miłość to
Dwa nasze ciała splecione w jedną całość
Miłość to
Uczucie gdy oddech przyśpiesza a usta szepcą że ciągle im mało
Miłość to
Myśli i gesty. To kiedy rozumiemy się bez słowa
Miłość to
Twoja twarz w której każdego dnia zakochuję się od nowa
Miłość to
Czas który przy Tobie traci jakiekolwiek znaczenie
Miłość to
Decyzja o wspólnym życiu z Tobą której nigdy nie zmienię
Miłość to
Promień słońca w Twoim uśmiechu
Miłość to
Słowo Kocham które słyszę w Twoim oddechu
Miłość to
Każda łza kiedy mój cały świat za Tobą tęskni
Miłość to
Wyznanie przed ołtarzem że nie opuszczę Cię aż do śmierci

napisany wspólnie z narzeczoną :)

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • 9 July 2011, 17:27

    porównania świetnie;)
    zabieram do zeszytu:)

  • czystakartka

    8 July 2011, 00:41

    Dziękuje :)

  • Julka 10

    7 July 2011, 22:13

    Pięknie:) Życzę więc, aby wiecznie taka właśnie w Waszych sercach pozostała :) Pozdrawiam Julka