Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochanie

miłość
to sen
utkany światłem nocy
lukrowym konwenansem
w za dużych
marzeniach
dziecko ukryte w puchu
ocean dobroci
jabłko które zapachem
pośród drzew
dojrzewa
miłość
to ukojenie
nie nazwanych wspomnień
słońce
tańczące w brzasku
zadość uczynienia
kropla co śpieszy oddech
odruchem dobroci
i co noc puka
szeptem
w objęcia spełnienia

43 927 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    22 September 2017, 22:54

    czytać po cichu