Menu
Gildia Pióra na Patronite

prawdziwa miłość

miłość to droga
droga przez ciernie
i tych kilka chwil
radości bycia
miłość to ustępstwa
i wielka siła
zwątpić nie pozwalająca

mówisz że nie rozumiesz
teraz wiem
stąd ta pustka w tym pokoju
bo choć jesteś
samotność mą towarzyszką

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!