Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość stała się kartą przetargową
kupowaną za kolejne zera w milionach
tylko ty oddałeś mi serce za darmo
i pozwoliłeś mi zrobić to samo dla ciebie

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!