Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość się spełnia
Tylko jest przekorna
Spełnia się na wspak
Na odwrót, albo nie w czas

Czasem jest wytęskniona
Innym razem po czasie
Czasem odwzajemniona
Innym razem solo
Miłość dokucza
Spędza z powiek sen
Innym razem
przynosi miły sen

Czasem daje siłę by żyć
a czasem jest suflerem samobójcy
Czasami wodą na pustyni,
gdy głód i susza
Czasem powodzią
W środku żniw

Czasami żaba
po cmoknięciu jest księciem
Czasami książę po pocałunku
Puszcza płazem​

103 445 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • fyrfle

    9 August 2017, 16:41

    Pozdrawiam.

  • szpiek

    4 June 2017, 15:03

    O tym samym pomyślałem, ale to kompletny przypadek, wiersz napisałem dawno temu

  • fyrfle

    4 June 2017, 13:06

    Współgra z myślą dnia yestem

  • szpiek

    4 June 2017, 11:40

    Wygrzebałem z dna wirtualnej szuflady.
    Dzięki ;))

  • 4 June 2017, 11:33

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))