Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potrafi

Miłość potrafi zaboleć
a najbardziej zwłaszcza wtedy
gdy pod powiekami i w sercu
ukrywasz ją przeciw sobie

Miłość potrafi zaboleć
Z gorącymi łzami
przestaje dawać ukojenie
wzmaga jedynie cierpienie

Miłość potrafi zaboleć
Ale bez niej trwasz
w pustce... bez światła

I możesz mówić,
że nic się nie dzieje
OD środka rozrywany będziesz z bólu.

21 542 wyświetlenia
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    21 September 2017, 22:01

    :)

  • RozaR

    14 September 2017, 22:12

    Temat dobry konwencja wiersza tania .

  • 14 September 2017, 07:59

    Jeżeli miłość cię boli, to współczuję.

  • Salomon

    14 September 2017, 00:20

    Wg mnie tytuł powinien brzmieć
    'Każda róża ma kolce'
    Podoba mi się temat i wiersz mimo że oklepane :)