Menu
Gildia Pióra na Patronite

Waga

Miłości..
Za mało.
Każdy gram ważny.
Każdy gram na wagę złota.
Zazdrości..
Za dużo.
Każdy człowiek przepełniony Nią..
Po brzegi.

2459 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!