Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłości!
To już lata świetlne
Jak się nie widzimy!
(Wczoraj i dzisiaj rano się nie liczy)

Zobacz
Co się ze mną stało
Wzrok mam mętny, chodze zygzakiem
(To od Ciebie! Bo zero pięć nigdy mnie tak nie bierze!)

Naprawdę
Idąc na autobus w przeciwnym kierunku niż twój, z trudem łapię oddech
(Całoroczne zwolnienia z wf-u mają się nijak do tematu)

To nie może być przypadek
Uwierz!

Chyba się zakochałam
A przynajmniej bardzo bym...

3459 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!