Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość....

Miłości schować się nie da..ona porywa do nieba...ona łączy z gwiazdami...kosmosem...konstelacjami...
Gdy człowiek nie ma miłości...tylko uczucie zazdrości,że komuś to ona być dana...to nosi w sobie szatana...co wciąż do złego podżega...
a przecież nam jej potrzeba....miłości...

1023 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    5 May 2015, 11:57

    ''a przecież nam jej potrzeba...'' fisz.
    pozdrawiam ;)

  • Taianna

    5 May 2015, 07:14

    Bo miłość nazwana zabójcza, jak i pożądana. Łatwo dostrzec głupca, który w jej łaski się wpycha. Jest namacalna, gdy już ją zdobędziesz i tak odległa, gdy stracisz. Piękny wiersz, przyznaję fiszkę i miłego dnia.