Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłości poczuć
rwącej don rzeki
dotyk strumienia
pieszczot pielesze
zamknąć się w słowie
lub krzykiem wyrazić
milczące w wodzie kamienie...
zmierzać ku słońcu
kwiatów polanie
nie błądzić w świecie
tajnych przejść świata
zrozumieć cisze
pożądać chwile
nie ranić duszy
lecz ją uzdrawiać...
żar pocałunków
złożyć tej ziemi
która roznieca
nasiona marzeń
wsłuchać się w cisze
duszy i ciała
by zamieszkała na ziemi
odważnie....

4243 wyświetlenia
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!