Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłóść, gdy poświęcasz życie dla mnie
Miłość, coś czujesz w sercu na dnie
Miłość, gdy całujesz mnie czule,
Miłość, gdy łzy, żale i bóle.
Miłość, gdy źle się dzieje między nami,
a potem się godząc otaczasz mnie rękami.
Miłość, gdy uśmiech dla mnie tylko chowasz
gdy w walce na poduszki znowu mnie pokonasz.
Miłość, gdy jedno za drugim pójdzie w ogień,
wbrew przeciwnościom, wspiera się na codzień.
Miłość, gdy nie liczy się już żadna, inna dziewczyna
gdyż jest już ta jedyna, najwspanialsza "Malina"
Miłość to skłonność do przebaczania,
przebaczania błędów, niedociągnięć i głupiego zachowania.
Miłość, gdy motylki mi w brzuszku latają,
i gdy do końca życia z niego nie uciekają.

Nie chcę już nikogo innego,
wiem, że mam kogoś wspaniałego.
Nie chcę już żadnych zmian,
Wiem jedno: To Ciebie kocham.

14 114 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!