Menu
Gildia Pióra na Patronite

Requiem

Miłość.. Bliżej.. coraz bliżej…
Goni.. Łapie…
Kocham… Kochałem..
AAAAAAAAA….
Rozrywa mi skronie.. Wrzyna się w serce..
Maltretuje. Rozrywa. Rani..
Krew.. Krew..
Gdzie ta krew?!
Krwi! Krwi!
Gdzie ta krew?!
Zabij! Zabiłaś…
Ranię.. coraz mocniej ranię..
Kocham kochając nie umiejąc…
Wariactwo, zwariowanie, opętanie!
Pamięć, Miłość, oswobodzenie!
Pozwól żyć, pozwól marzyć, pozwól śnić!
Byłaś nie ma Cię!
Kochałaś nie ma Cię!
Śniłem…
Śnię!

3502 wyświetlenia
21 tekstów
1 obserwujący
  • Tenja

    10 October 2010, 21:58

    A takie moje myśli xD Więcej jest na moim profilu i są lepsze, ale żeby zrozumieć potrzeba Ci około 2 promili alko w żyłach i lecąca piosenka z requiem for a drem ;)

  • awatar

    9 October 2010, 11:53

    co to jest ?, pozdrawiam rykiem