Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez kompromisu

milczysz
a ja i tak wiem
co kryje się w twej głowie
patrzysz
lecz oczy nie widzą
a ja już ci nie powiem

co było to było
aria kończy się
to już ostatni dźwięk

i znów pusty wzrok
znów nastrój wisielca
znów zamknięte drzwi
do mojego serca

życzysz mi
słowa jak żyletki
bym znalazł swoje szczęście
odchodzisz
już nie odwracasz się
i tak ci nic nie powiem

co było to było
aria kończy się
to już ostatni dźwięk

i znów pusty wzrok
znów nastrój wisielca
znów zamknięte drzwi
do mojego serca

aria kończy się
to już ostatni dźwięk
pusty dźwięk

Tekst do muzyki...

48 112 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    3 December 2015, 19:20

    Może nie pięć minut...w godzinach raczej bym mierzył...

  • PetroBlues

    3 December 2015, 16:27

    Nawożone najświeższymi emocjami...