Menu
Gildia Pióra na Patronite

milczenie gładzi skronie
leczy akceptacją
cierpienia - bękarty iluzji

spróbuj odnaleźć eter
będąc przyjmującym
poddaję się niczym woda

ciepło okazane przez ogień
wysłanym promieniem
tworcą nieodzownej pełni

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • 28 February 2017, 20:44

    Mewy ósemki kreśliły, a... Papużki nieskończoność. ;)
    Miłego wieczoru. :))

  • Smurf007

    28 February 2017, 20:09

    przyjemność po mojej stronie ;)

  • Papużka

    28 February 2017, 20:05

    Dzięki za odwiedziny ;)

  • Smurf007

    28 February 2017, 19:15

    Ładny :)

  • 28 February 2017, 16:31

    Bardzo ładny ;)

  • silvershadow

    28 February 2017, 10:19

    Wiersz do głębszych przemyśleń.
    Jak zawsze klasa.
    (ładny tytuł)
    Pozdrawiam.