Menu
Gildia Pióra na Patronite

Milczę

Milczę
Jestem jak śpiące dziecko
Które może się obudzić
Przez jeden hałas
Kiedy najmniej się tego spodziewasz
Kiedy najmniej sobie wyobrażam
Wiem że pewnego dnia nie wytrzymam i popatrzę na Ciebie

I mówię Ci to krzycząc
I śmiejesz się biorąc mnie za głupca
Więc nie wiesz ile czasu żyłeś w moich snach
Nie podejrzewasz ile razy Cię wołałam

Zmęczona szukaniem mężczyzny który mnie zechce
I da zapach swoich perfum aż do przyjścia wiosny
I nauczy mnie czego nie nauczyłam się z życia
Które błyszczy bardziej z każdym dniem
Bo jestem tylko na krok od wygrania szczęścia
Bo serce podnosi szalejącą burzę
Od tej chwili w której Cię zobaczyłam.

Ja, ja się nie poddaję
Ja chcę z Tobą świat
Przysięgam że warto czekać, i czekać, i czekać na jedno westchnienie
Jeden znak od przeznaczenia
Nie męczę się, nie poddaję się, nie poddaję się.

36 253 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!