Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od-nowa

Milczę
gdyż prawda skrywa się
głęboko w moim sercu
odrodzona
ze światem przeciw sobie
postanowiłam uwierzyć
wspierając się marzeniem
by nie upaść
ośmielam się zacząć życie
od nowa
wyznaczyłam ścieżkę
skacząc pod wiatr
zaczynam oddychać
głębiej.

63 303 wyświetlenia
1379 tekstów
34 obserwujących