Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepowstrzymany potok słów

Milcząc
na temat uczuć,
które narastają
i rozrywają
na strzępy
bez sensu
bez celu
bez nadziei...
I mają
siłę
wszechwładną
i kończą
żywot
nasz smutny
nieśmiało.

1061 wyświetleń
30 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!