Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Mijane góry i morza godzinami długimi.
Muzyka zastępuje głos osoby tajemniczej z oczyma złotymi.
Hej ! Droga jeszcze długa, oddalasz coraz bardziej się .
Problemy za Tobą ciągną się niczym czarny cień .
Gniesz przez pola i łąki niczym polny koń .
Odjeżdżasz w niewiadomą .
Nie powrócisz nigdy już .
Czas pożegnania nadszedł czas dawno już .

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!