Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maria

Mieszam penicylinę z wodą
ukradłam ją Panu
koper węgierski zerwałam
dodam go do róży kwiatu

Kwiastostan lipy,posiekam cienko
zaparzę Ci ,już zaraz
bylebyś się nie trząsł

Pij,moje dziecko
Zbierz siły ,proszę
Nie zostawiaj matki samej
w tego życia horrorze

6157 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Lydia

    18 August 2015, 21:42

    Piękny wiersz
    Pozdrawiam