Menu
Gildia Pióra na Patronite

szukam ...

między palcami
paciorki różańca
tak delikatne jak łzy
słowa modlitwy
nieśmiało szeptane

wpatrzony w Twój obraz
smutne oczy
szukam w swym sercu
okruchów Twej wiary
wielkiej jak miłość
przybita do krzyża

"Ave Maria,
gratia plena ..."

kolejny paciorek
przesuwam między palcami
w duszy spokój

"... Dominus tecum ..."

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    9 October 2012, 22:30

    Sancta Maria, Mater Dei, ora pro nobis peccatoribus...

    Nic więcej nie trzeba dodawać...