Menu
Gildia Pióra na Patronite

między palcami kruszę złudzenia
tak szybko jak biegnie mój czas

nie ma już wkoło mnie światła
i nie odbijam się w lustrze

bezszelestnie
zamykam w ciszy tajemnice

wiotczeje mięsień
który ciebie za mocno kochał

gasnę
otulona błękitem nieba

jestem już wrakiem człowieka

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Cris

    4 September 2015, 22:17

    ...to miło, że podoba się mój dopisek. :)

  • PainWithoutLove

    4 September 2015, 19:53

    Dziękuję shulag :)

  • PainWithoutLove

    4 September 2015, 18:55

    Dziękuję Cris! :) Dziękuję za tą zmianę :)
    Pozdrawiam Cię serdecznie :)

  • Cris

    4 September 2015, 18:30

    smutny wiersz...pozwolisz zmienię puentę...

    ''gasnę
    otulona błękitem nieba''

    czekam na dobrego człowieka

    Pozdrawiam Incognito :)