Menu
Gildia Pióra na Patronite

między nami liczą się sekundy
słowa powstrzymane
na wardze palcem zadarte

przyprawą powietrza
pozostaje wyostrzony wzrok

ciepłem zamknięte ramiona
wyczerpują zasięg spojrzeń

a mechanizm człowieka
zaczyna szwankować

widząc nadal
zbyt wiele

11 508 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • Bise

    14 January 2017, 22:19

    Co z czuciem?
    Zamieniłabym widzenie na czucie, ale to ja :-)