Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

między kłamstwem
a tajemnicą
obsesją
a namiętnością
zauroczeniem
a miłością
między chwilą
a teraźniejszością

te drugie
absorbują mnie
inaczej

na cienkiej
granicy życia
różnice stanowią
oparcie...

8445 wyświetleń
98 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!