Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lustro

Między Drzewami południe zawisło
,złocąc wszystko cudnie.
Słońce spogląda w dół ciekawie
na gładką taflę wody w stawie,
gdzie drzewo się ku drzewu chyli.
Patrzę, jak woda rzeczy dwoi.
I nic nie mąci takiej chwili.

1069 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!