Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miasto mruga śpiącym okiem
słyszę jego głos
mami nas słodkimi westchnieniami
wyciągam dłoń...puste powietrze
a za oknem ...gwar
ludzie chodzą uśmiechnięci
gdzieś w oknie kot na parapecie siedzi
na niebie księżyc świeci
życie piękne jest
a ja w czterech ścianach zamknięta
dokąd pójdę, gdy jasny świt nadejdzie.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    23 March 2017, 10:32

    z wzajemnością :)

  • 23 March 2017, 10:28

    No jeśli Ci się nie chce. To wszystko zmienia.:))))
    ;) Miłego dnia i mądrych decyzji.

  • czarna mamba

    23 March 2017, 10:18

    eeee nie chce mi się ...nie pójdę

  • 23 March 2017, 10:14

    Do pracy ;)