Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokusa

Miasto już śpi
upadają moje plany
to noc bez miłości
łza spada
kolejna rana się otwiera
byłeś moim ziemski rajem
grzeszyłam...nie przeczę
dobro czy zło...ignoruję je
oh ta pokusa
dziś moja głowa nie myśli
kusi mnie
twoje ciało
bez sił
bez obrony
przewyższa mnie ta pokusa
więc chyba ...zgrzeszę
wybacz mi panie.
https://www.youtube.com/watch?v=3-nyuuosxN0

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!