Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miałem wtedy naście lat,
zakochany, wniebowzięty.
Myślałem, że co pierwsze,
wiecznie będzie trwać.
Później znowu miłość przyszła,
inna, równie silna.
Z każdym razem coraz bardziej
zaciskała mnie w ramionach.
Ciągle jednak coś pękało,
rozstawało się i na nowo
łączyło w całość.
Najgłupsze pytanie rodziło się
w głowie – dlaczego?

6080 wyświetleń
83 teksty
5 obserwujących
  • Malusia_035

    30 January 2015, 12:29

    smutny ,ale podoba mi się

    pozdrawiam :)

  • 30 January 2015, 12:22

    Ostatnia miłość jest esencją.