Menu
Gildia Pióra na Patronite

xxx

Miałem Cię każdą chwilą
Przemienię to we wspomnienie
Twoje ciepło będzie ze mną
Słodki smak ust mam na twarzy
Zapach w każdym oddechu
Drżenie rąk w kieszeni
Nie odejdziesz dziś ani jutro
Lecz kiedy Ci pozwolę
Wyrwać się z mojej pamięci

4978 wyświetleń
41 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!