Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak

Miała sny, marzenia , swoje czucia.
Słońce piękne , chmurki małe ,
ocean na niebie , a w nocy na nim
złocące się monety,
Co wieczór książki , poezja , rozpuszczalna kawa ,
lub spacer pośród ulistnionych stworków.
Wiele wyjątkowych aniołów ,
jeden śmieszył , drugi pomagał , trzeci pouczał .
Jednak w środku nadal pustka , brak....
ogromny niedosyt...
Nie było anioła który by kochał i po prostu był.
Czekała , szukała , pragnęła , marzyła
i nadal
czeka , szuka , pragnie , marzy.
Czeka na miłość
szuka miłości
pragnie miłości
marzy o miłości.

1248 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!