Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fałsz

Miałam go unikać.
Znowu porażka.
Skończyć go w końcu spotykać?
Nie lada wyczyn.
Jest jak wirus.
Zła bakteria.
Spotykam go na każdym kroku.
Budzi we mnie zażenowanie.
Trzeba na niego uważać.
Nie zna umiaru.
Może spowodować zawód.
A potem zabije.
Jak małego robaczka.
To przykre ale prawdziwe.

Zazdrość i pełno kłamstwa.
Komu to jest potrzebne ?

3294 wyświetlenia
13 tekstów
2 obserwujących
  • Berecik

    19 April 2013, 19:28

    Dziękuję Bardzo
    Pozdrawiam ;)

  • PetroBlues

    19 April 2013, 16:24

    Dobry wiersz. Ciekawa puenta. Widać, że masz warsztat.

    5

    Pozdrawiam:)

  • 19 April 2013, 15:13

    Fajne pokazujące uczucia :)