Menu
Gildia Pióra na Patronite

SYNKU

Miałam Cię Synku w swoich ramionach,
tuliłam do serca
dziś czekam stęskniona.

Kochałam Cię Synku, jakby całą sobą
dziś kocham tak samo,
choć nie jestem z Tobą.

Całowałam synku Twoją słodką buzię,
dziś całują Cię aniołki
tam daleko w górze.

I mówiłam jak Cie kocham
przytulając się do Ciebie,
dzisiaj krzyczę byś usłyszał
tam wysoko w niebie.

I płakałam, płaczę dalej,
płakać będę już na wieki
odkąd mój syneczek słodki
zamknął swe powieki.

(pamięci mojego syneczka Jasia 24.03.2014-27.04.2015 )

5428 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
  • Free_thinker

    17 June 2015, 20:38

    Aż mi się łezka w oku pojawiła..
    Piękny a zarazem pełen smutku wiersz

  • krysta

    17 June 2015, 18:09

    Znam ten ból.. ;( tak jest na wieki.
    Rozumiem co czujesz, współczuje.

  • słoneczniki

    17 June 2015, 12:48

    Piękny wiersz... i mimo,iż jest bardzo osobisty - uwierz wiele kobiet dogłębnie go poczuje...

  • czarnulkaa

    17 June 2015, 11:36

    zastanawiałam się czy potrafię jeszcze coś napisać... po tym wszystkim co mnie spotkało... tak niespodziewanie, tak nagle, tak bez ostrzeżenia...

  • PainWithoutLove

    17 June 2015, 11:24

    Bardzo szczery i smutny. Ale przepiękny :)

  • Malusia_035

    17 June 2015, 11:21

    bardzo wzruszający

    pozdrawiam :)