Menu
Gildia Pióra na Patronite

Męskie ego jak kot,
co chwali się wciąż
ile myszy złowił

kobiece jak mysz,
co chwali się wciąż
ilu na nie polowało

a serce ciągle
między szponami
chodzi podrapane.

103 075 wyświetleń
1196 tekstów
141 obserwujących
  • szpiek

    15 November 2014, 14:37

    No tak, z obserwacji

  • onejka

    14 November 2014, 13:31

    biedne serce ;)