Menu
Gildia Pióra na Patronite

petrichor

melancholie na skrzydłach wiatru niesioną
karmie smutkiem płynącym w żyłach
zraszam deszczem

barwie jej kolorem tęczówki
nie zważając na zmieniającą się porę roku
którą to z kolei
już nawet nie pamiętam

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    27 May 2014, 21:30

    Piękny to zapach, prawda.
    Pozdrawiam serdecznie:)