Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melancholia smutku

Melancholia smutku ogarnęła mnie,
Nastała tak niespodziewanie.
Nie wiem co zrobię, gdy będę na skraju,
Tego swojego małego raju.
Ciemność i szarość - Tylko to widzę,
Pochłonęły mnie całą we wszelką niewiedzę.
Te wszystkie kolory zmieniają się w nicość,
A póżniej w bezwzględną zazdrość.

2322 wyświetlenia
11 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!