Menu
Gildia Pióra na Patronite

Masz w sobie siłę, znajdź ją.
No dalej, dość łez, a główka do góry.
Idź do przodu !
Obiecuję, że będę na mecie.
Będę czekać, będzie dobrze.
Ale musisz to przetrwać, dasz radę !
Twoja wiara zachwiana, ale moja jest w całości.
Wierze w Ciebie, nie rób tego.
Idź, nie patrz za siebie, nie zatrzymuj się w miejscu.
Przypomnij sobie moje słowa !
Pamiętasz je jeszcze ?
"Musimy przejść przez to piekło,
by dotknąć naszego nieba".
Dotrzemy do tego nieba.
Mamy siebie - mamy wszystko.
Proszę, nie płacz.
Chodź do mnie..
Ja..
Ja czekam na mecie.

26 548 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!