Menu
Gildia Pióra na Patronite

Masz najsłodszą duszę
Jaką kiedykolwiek widziałam.
I najpiękniejsze oczy,
Jakie istnieją na świecie.
A wodospady słów,
które z twych ust spadają
Kumulują się we mnie
Siejąc chaos i zamęt

Gdy okulary poprawiasz
To myślę sobie czasami,
Że mam wielkiego farta
Mogąc na ciebie zerkać
Mimo, że tylko ukradkiem
Mimo, że przypadkiem niby
To jednak poczuć się mogę
Jak ktoś, kto wygrał juz wszystko.

3459 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    8 September 2017, 22:10

    Bardzo mi się podoba :)

  • 8 September 2017, 03:44

    Szkoda, że to nie o mnie.