Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sucedió.

Marzyłaś z całych sił
Aby On z Tobą był

Lecz zły los zaśmiała się
Pogrążając w smutku Cię

Wszystkie dni były koszmarem
A w noce pożegnałaś się ze snem

Czułaś się jak zgniła ogryzka
Połówek jabłka, które nie połączy się

Obok niego chciałaś być aniołem
A zostałaś dziegciem w miodzie
Którego już nikt nie chce
Diament waszej Miłości stał się popiołem

To stało się szybciej
Niż to w czerwcu
Nadchodzi świt
Miał być ktoś

A jest nikt!

https://www.youtube.com/watch?v=RgTZVaofzuU

66 738 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    25 February 2017, 23:22

    Dziękuję serdecznie. Miłych snów.

  • 25 February 2017, 22:26

    rymy katastrofalne, a później ni to rym, ni to Krym- ostatnia niby zwrotka uratowała jakoś całość - gratuluję próby- ucz się dalej.