Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamarzam

Marzną mi powieki
I lodem skuły się
Źrenice

Czasami patrzę jak
Kai
Już prawie zapominam
Że jesteś

Czasami przychodzi odwilż
Wtedy tonę we łzach

I czekam aż znów obejmie
Mnie mróz

i zaparują mi oczy

18 030 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 27 January 2013, 11:32

    Dziękuję, Joasiu ;)

  • słoneczniki

    24 January 2013, 10:12

    Cudowny wiersz...

  • 23 January 2013, 13:33

    Dziękuję Wam dziewczyny za tych kilka miłych słów ;)

    Cieplej, mimo że zima ;))

    Pozdrawiam

  • Zoeni

    23 January 2013, 10:07

    Śliczny wiersz .... bardzo na czasie :)

    Pozdrawiam

  • 22 January 2013, 18:01

    Piękne:)

    Pozdrawiam miluśko:)

  • Pechowa_

    22 January 2013, 14:07

    Ach... piękne..
    Uwielbiam !

  • Gaia

    22 January 2013, 11:34

    słońca bliskich oczu
    to jedynie grzeje
    i zapominać nie daje

    Smutno ale ładnie :)