Menu
Gildia Pióra na Patronite

** Uciec daleko **

Marzę o Tym aby Uciec
uciec daleko stąd
nie myśleć ,zapomnieć o Tobie

Po drodze jak Kopciuszek
zgubić swój pantofelek
zostawić w nim całą swoją tęsknotę
miłość i nienawiść do Ciebie

Bo przecież jak Kopciuszek
Nasza miłość jest tak samo Zmyślona ...

27.12.2014
Malusia_035

55 993 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    29 December 2014, 15:55

    a ja wierze że miłość istnieje ........

  • Iکқяa

    29 December 2014, 08:04

    ...a ja wierzę, ze gdzieś jest i czeka ta prawdziwa dla każdego...miłość:)Pozdrawiam cieplutko Malusia :*

  • krysta

    27 December 2014, 17:30

    mixer emocji...zatrzymał mnie...
    pozdrawiam i uśmiech zostawiam :)