Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesteś tam?

Marzenie? samozniszczenie
klucz do mego serca szukaj w niebie
leżę , gnije od środka
z zewnątrz mur
nadzieją wypełniona
może Bóg da mi przebaczenie
może szybciej skonam
obiecuje , pogodzę się z przeznaczeniem.
Wypijemy jednego Na zgodę , a ja już się nie obudzę

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!