Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzenie

Marzenie
dotyku
dłoni
warg
Naszych ciał
dotyku dusz
i serc Naszych...
Naszych namiętności
wspólnego pożądania..
całuję
Twe warstwy
słów
mokre języki

ust
z każdym drżeniem
zapatrzonych
w siebie

kolorem namietnych
spojrzeń
przegryźionych warg
natchnieniem

całuję
tak jak lubisz
sobą Cię nawilżę

dotykiem
wierszem
i każdym gestem
całuję
Ciebie.

1326 wyświetleń
10 tekstów
3 obserwujących
  • Bogini Twa!

    3 August 2015, 14:34

    Po prostu - piękny!

  • Malusia_035

    29 June 2015, 15:06

    wow i znowu mi się gorąco zrobiło ;DDDDD tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Wiesz Kuleczko ::)))))****

  • mill

    28 June 2015, 16:10

    ...dla mnie to piękny eroty k ;)....brawo ...

  • krysta

    27 June 2015, 10:38

    bardzo ładne wersy.
    pozdrawiam :)