Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzenia tnę żyletką
na milion kawałków
niechciane
marzenia tnę żyletką
na milion kawałków
dla ciebie obleśne
bo brudne marzenia
już nigdy nie będą
posklejane
i w szale
odrazy
miłości
zawołam
ty się śmiej
ty brudny jak one
ty wszystko i nic
ty marzeń morderco
w nienawiść
cię strącę
podstępny szatanie
i potnę jak moje
marzenia niechciane

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    15 February 2015, 15:59

    Ewa- Ewi- Ewelli :* jeśli czujesz tę wściekłość, to znaczy, że nie pomyliłam się pisząc. Dziękuję :*

  • ewelli

    13 February 2015, 15:35

    Ładnie ze wściekłością opisane

  • Deszcz

    13 February 2015, 00:34

    dziękuję...

  • mill

    13 February 2015, 00:21

    ..ładnie ułożony wiersz.. ;)...