Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sens marzeń

Marzenia mają jakikolwiek sens
Jeśli prosisz w nich
Źeby być kolorowością dobra
O ile są twoją modlitwą
O wypełnienie cię wrażliwością
Gdy wysyłasz w niech prośby
By stać się źródłem spokoju
Twórczego natchnienia
Do pokoju i miłości
Drugiemu człowiekowi
Nie żal mi ciebie
Który myślałeś że marzyłeś
Lecz tylko zysk zła pomnożyłeś
Twoje życie wymarzył sobie
Kamień u szyi radości

Mirosław 29. 09. 2017r.

297 704 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
  • piórem2

    29 September 2017, 22:16

    W poziomie.

  • piórem2

    29 September 2017, 22:16

    Ja bym w rytmie mambo.

  • RozaR

    29 September 2017, 21:56

    Przesłanie dobre - ale rytm raperski - bym zmienił to i owo .