Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do lata

Marzą mi się ciepłe ,letnie dni , gdzie razem ja i ty,
Czuć w nas teraz lekki chłód
Taki jak na dworze często czuć
Jezioro za naszym domem już zamarza
Musimy uważać i w tej miłości dotrwać do lata
Wokół łzy, mnóstwo pokus
Czasami brak sensu,rytmu kiedy wstajemy rano
Patrzymy w swoje oczy i chyba sami już w to nie wierzymy
Bo trzeba tyle mądrość żeby stopić się w jedności.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!