Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marność rozłąki dłoni
pamięć dotyku naszego
Marność rozłąki ciał
tak wiele odpoczynku
Marność rozłąki ust
istnieć dla rozkoszy
Marność rozłąki serc
uczucie wciąż trwa
Marność rozłąki
marzenie powrotu

15 415 wyświetleń
167 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!