Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepewna

Marcie, 02.07.2011

Twoje śmieszne pytania
naiwne
w długich włosach wilgotnie
trzydziestka trójka numerologiczna
o elfickiej urodzie

przez okno światło nie dociera
z księżyca
blednie
jeszcze raz czarną spódnicą zamiecie
dym z papierosa
w pocałunku
bez śliny
jeszcze byś mogła
stać po trzech godzinach snu
niepewna

na ciasnym łóżku
rozbiegły się spojrzenia
by się spotkać
znowu

745 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • giulietka

    25 September 2015, 21:07

    Piękny obraz namalowany odcieniami miłości...

  • fyrfle

    25 September 2015, 12:47

    Piekny.