Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Autospam”

Mam zarost od siedmiu dni
I bardzo dobrze mnie z tym
Broda niczym szczota ryżowa
Czy być dotknąć była gotowa?

Me włosy są w nieładzie wielkim
Nie uporządkuję tego za nic w świecie
Ni po dobroci lub terroryzmem wszelkim
Nieważne, co o mnie tu czy tam myślcie

Mam bliznę na ryju i gorzej pod okiem
Jestem nieprzyjemny i źle z moim uzębieniem
Jestem grzesznikiem, nie mam teczki z wyrokiem
Nie palę nie piję i pijam wodę z malinowym sokiem

A że czasami pójdę spać bez mycia
Ja też chce mieć coś szalonego z życia
Ubieram się pod temperaturę
Mam sztywną, lecz prostą naturę

https://www.youtube.com/watch?v=bzAGZT_XTAk

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    26 September 2015, 22:18

    Karolino i Lolu wspaniałych snów.

  • M44G

    26 September 2015, 22:11

    Dziękuję, serdecznie i miłych i słodkich snów życzę.

  • Cris

    26 September 2015, 21:21

    ''lubię to'' ;)
    pozdrawiam.

  • nicola-57

    26 September 2015, 21:17

    bdb