Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak

mam w końcu te czterdzieści
żonę
córkę jestem
inżynierem zarabiam
4 z małym groszem na rękę mieszkanie
na kredyt do śmierci
śmierć
z kredytem na zawsze

matkę
zapatrzoną w boga i ojca w matkę
zaopatrzonego

psa co gryzie w nocy gdy śpisz smacznie
golfa 20 letniego i kiję
letnią 10 cio

przyjaciół ze dwóch
dwóch i pół może

choroby
ból kości krzyżowej
dwubiegunową
alkoholizm

i miłość przenajświętszą
do najbardziej ciebie
co mnie
nienawidzisz

co się nie znalazłem
do cna
z bólu uśmiechu

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    15 January 2019, 07:48

    tak?