Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smak jagód łagodny

Mam takie marzenia,
co trzymają mnie w dłoniach,
niegasnącej nadziei.

Często wędrują,
zaglądają w obce twarze,
i na przekór smutkom
rozpalają ogień.

Potem bawią się z echem,
przynosząc smak jagód w darze
i siadają,
by odpocząć z uśmiechem.

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    24 September 2013, 08:59

    Hm... real smaczniejszy ;)
    Dzięki :)

  • wolnaenergia

    22 September 2013, 10:19

    Smaczny wiersz. Pozdrawiam.

  • Gaia

    21 September 2013, 22:33

    Dla mnie Aniu jagodowy wątek ma wyjątkowe znaczenie :)
    Hm.. Leschek, jeśli tak jest, tym bardziej mi miło.. :)

    Dzięki, że czytacie :)

  • Pechowa_

    20 September 2013, 21:19

    Wiersz jak najbardziej Mi się podoba...
    Najlepiej to piękne zakończenie zatrzymuje Mnie ;))