Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam ślady na sercu
życie nie raz sparzyło
mnie od środka
diabeł wciąż pukał do mych drzwi
szłam tą drogą tam i z powrotem
wracałam po więcej
nie musisz być królem tego świata
dopóki jestem bohaterem twojej książki.

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • dana1596

    25 July 2014, 20:54

    podoba mi się
    Pozdrowienia zostawiam